Οι υπηρεσίες μας

Χωρίσματα Αλουμινίου

Χώρισματα Αλουμινίου 6 εκατοστών με επιλογές υλικών πλήρωσης, τζάμι μονό ή διπλό με εσωτερικά στόρ, πάνελ βινυλίου, μελαμίνης με μόνωση εσωτερικά,με δυνατότητα μετακίνησης και επανατοποθέτησης.
 

Χωρίσματα Γυψοσανίδας

Χώρίσματα και οροφές από γυψοσανίδα για κάθε ανακαίνιση και διακόσμηση εσωτερικού χώρου αλλά και ειδικές κατασκευές όπως ράφια, αρχιτεκτονικά σχέδια, κρυφό φωτισμό.

Δάπεδα

Δάπεδα laminate η υπερυψωμένα  προσφέρουν λύσεις για όλους τους επαγγελματικούς χώρους.Χωρίσματα Μελαμίνης

Χωρίσματα Μελαμίνης 10 εκατοστών με σκελετό αλουμινίου και δυνατότητα τοποθέτησης παραθύρων με μονό η διπλό τζάμι με στορ.Προσαρμοσμένα  στις ανάγκες του χώρου σας,με δυνατότητα μετακίνησης και επανατοποθέτησης.

Χωρίσματα WC

Χωρίσματα WC καμπίνες με αισθητική  λειτουργικότητα σε συνδυασμό με την υψηλή αντοχή στη χρήση και στην υγρασία,με υλικό πλήρωσης  το συμπαγές HPL.

Ειδικές κατασκευές

Ειδικές κατασκευές για  επαγγελματικούς χώρους με επιλογές στην επένδυση εσωτερικά και εξωτερικά με μεταλλικούς σκελετούς αλλα και συστήματα HPL .

Χωρίσματα Γυάλινα

Χώρισματα με υαλοπίνακες Securit 10mm με σκελετό Αλουμινίου περιμετρικά και πόρτες από γυαλί Securit 10mm.Δυνατότητα επιλογής γυαλιού αμμοβολής για να ορίζει το επίπεδο ιδιωτικότητας.
 

Ψευδοροφές

Ψευδοροφές ορυκτών ινών,μεταλλικές,γυψοσανίδας,κυψελωτές.Πολλές δυνατότητες επιλογών για τον επαγγελματικό αλλά και τον προσωπικό σας χώρο.

Ξύλινες κατασκευές

Ξύλινες διακοσμήσεις και κατασκευές ανάλογα με τις ανάγκες του χώρου σας,εσωτερικά και εξωτερικά.